Keresés
Termékek

ÚJDONSÁGOK

  
Üdvözöljük a Pergamix Kft. weboldalán!

 

Magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő Cégünk már húsz éve van  jelen a papír-írószer, irodaszer piacon. Több éves szakmai tapasztalattal és megbízható logisztikai háttérrel áll meglévő és leendő partnereink rendelkezésére.   

Célunk a teljes körű irodaszer ellátás, így kiemelten fontos számunkra, hogy partnereink mindig minőségi kiszolgálásban részesüljenek. 

 Papír-Írószer Üzletünk Budapesten a XX. kerület szívében található, ahol cégeket, vállalkozásokat, intézményeket, lakossági ügyfeleket szolgálunk ki.  Gyorsaság, rugalmasság,  megbízhatóság, pontosság jellemzi munkánkat, ezért is jött létre partnereinkkel eredményes kapcsolat. Beszállítóinkkal kialakult több éves, kölcsönös együttműködés biztosítja a megbízható beszerzési hátterünket és a kedvező árainkat.

 Üzletünkben megtalálható irodaszer, irodai papíráru, nyomtatvány, számítástechnikai kellékanyag, irodai kisgépek, kreatív és hobby termékek, szezonális termékek valamint nagy választékban iskolaszerek is.  Nagy hangsúlyt fektetünk az áruválasztékra, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket. Árukészletünk folyamatosan bővül, mindig követjük a vásárlói igényeket, legújabb trendeket.

 Az online webáruházunkban történő vásárlásnál is kiemelten figyelünk a vásárlóink igényeire, minőségi termékválasztékra, magas szinvonalú, precíz szolgáltatásra, partnereink rugalmas és gyors kiszolgálására.    Ha igényes  kiváló minőségű irodaszerre vágyik, kényelmesen szeretne vásárolni,  akkor itt az alkalom, tekintse meg bőséges áruválasztékunkat és kínálatunkat!

 Bízunk a sikeres, kölcsönös együttműködésben!

Kellemes Vásárlást kívánunk!

Köszönjük, hogy minket választott!

Pergamix Kft. Csapata


 

 

 

Hasznos Tudnivalók !

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a feltüntetett árak kizárólag Webáruházunkban történő vásárlás esetén érvényesek. Webáruházban és szaküzletünkben található árukínálat eltérnek egymástól.  Egyedi igény esetén vagy ha nem talál kínálatunkban egy keresett terméket,  vegye fel velünk a kapcsolatot!

Köszönjük!


 

Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be

     Lapozható irodaszer katalógus

         Látogasson el a Pergamix Kft.             Facebook oldalára! Legyen Ön is a                  rajongónk!